مدرک معادل بین المللی

مدرک معادل بین المللی

امروزه در اطراف خود افرادی را شاهدیم که آنقدر در کار خود تخصص و مهارت دارند که همه آنها را بعنوان مهندس یا متخصص در آن حرفه می شناسند و این افراد را با همین عناوین مورد خطاب قرار می دهند. اما در واقعیت شخص موردنظر ممکن است حتی دیپلم هم نداشته باشد. این افراد استادی غیرآکادامیک در رشته خود می باشند و گرچه تحصیلات رسمی و دانشگاهی نداشته اند از بسیاری از فارغ التحصلان دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی، دانش مهارتی و عملی بیشتری دارند.

سازمان جهانی یونسکو برای کمک به چنین افرادی قانونی را تصویب نموده که طی آن مدارک تجربی و کاری این افراد به یک مدرک معتبر مثلا در رشته مهندسی برق یا هر رشته دیگری که در آن تخصص دارند تبدیل می گردد و شخصیت و شان اجتماعی شخص به دلیل دریافت این مدارک رسمی حفظ گردیده و بدنبال آن، نشاط درونی و اعتماد بنفس این افراد افزایش خواهد یافت. البته باید توجه داشت حضور دانشگاه ها و آکادمی های بین المللی در اعطای این مدارک لازم می باشد.

در “طرح جامع اعتبارسنجی سوابق حرفه ای” بر اساس استانداردهای نوین آموزش بین المللی ، کلیه سوابق و مهارت ها، تجربه های علمی و عملی متقاضیان و داوطلبان بررسی و سنجش می گردد. با توجه به میزان توانایی و سطح مهارت، دوره های تکمیلی آموزشی به متقاضیان ارائه می گردد و پس از آزمون علمی، مدرک رسمی اعتباربخشی به سوابق حرفه ای و مهارتی به دانش پذیران اعطا می گردد.

دانش آموختگان و فازغ التحصیلان این دوره های بین المللی با دریافت مدارک مربوطه می توانند نسبت به ارزشیابی سوابق عملی و مهارتی خود اطمینان حاصل نمایند.

جهت اطلاع از شرایط با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.